Noutati
Data: 10/11/2015

Colegiul Farmacistilor din Romania
Colegiul Farmacistilor Braila
 

Decizia nr. 1/2015 a Consiliului Judetean al CF din Romania – filiala Braila privind desfasurarea alegerilor
 
Decizia nr. 1
Din 09.11.2015
 
In temeiul Capitolului III, Sectiunea a 5-a, din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, al Capitolului VI din Statutul Colegiului Farmacistilor din Romania si al Regulamentului Electoral publicat in MO Partea I nr. 756 din 9.10.2015, Consiliul Judetean al Colegiului Farmacistilor din Romania – filiala Braila
 
decide
 
1. Se aproba data alegerilor pentru Consiliul Judetean, reprezentanti in Adunarea Generala Nationala, Comisia de Cenzori si Comisia de Disciplina pentru ziua de 26 noiembrie 2015, intre orele 08:00 – 20:00, la sediul Colegiului Farmacistilor din Romania – filiala Braila, Braila - str. Grivitei nr. 294 bis.
2. In cazul neintrunirii numarului de votanti, conform legii, al doilea tur de scrutin va avea loc in ziua de 10 decembrie 2015, intre orele 08:00 – 20:00.
3. Se aproba membrii Comisiei Electorale de la nivelul Colegiului Farmacistilor din Romania – filiala Braila, in persoana urmatorilor farmacisti:
              1. Toader Savica – farmacist primar, farmacist sef la Farmacia nr. 13 Braila –presedinte
              2. Bratu Aura Mariana – farmacist primar, farmacist sef la Farmacia Com Medica Farm Braila – secretar
              3. Badic Aurelia – farmacist sef la Farmacia Sensiblu – BR1 Braila – membru
4. Se aproba urmatoarele modalitati de anuntare a membrilor Colegiului Farmacistilor din Romania – filiala Braila privind data si ora, locul, programul de desfasurare a votarii:
             a) afisarea pe site-ul Colegiului Farmacistilor din Romania – filiala Braila a prezentei Decizii, a programului votarii, regulamentului electoral si precizari privind depunerea candidaturilor si desfasurarea alegerilor (www.braila.colegfarm.ro):
             b) transmiterea tuturor informatiilor privind desfasurarea alegerilor, prin e-mail, tuturor unitatilor farmaceutice ale caror date de contact exista in baza de date a Colegiului Farmacistilor din Romania – filiala Braila, afisare la sediul Colegiului Farmacistilor din Romania – filiala Braila.
5. Depunerea candidaturilor se va realiza in perioada 16 – 23 noiembrie 2015, intre orele 16:00 – 18:00.
 
 
Presedinte,                                                                                Secretar
Farmacist Toader Bogdan                                                      Farmacist Ailoaie Daniel                                                    


Regulament electoral
CEC - Adresa nr. 1 catre CFJ
Decizia nr.2/2015 a CFR
Declaratie de candidatura